ShoutMix chat widget

welcome to my blog =)




u all memg comel mcm monkey at ats ny :) hee so if u all wanna more cute visit to my blog oke :) tengss yaw!

Saturday, May 28, 2011

penad :)



smalam lepas balik skola ak teros pegi amek akak ak at mrsm muar :) then egt kan nanty na ajk mak ak pegi banda kejap tapi tetbe akak ak ckp teros pegi melaka ! haha surprise =='' mak nih laen kali bgtaw laa . err nak buad kejutan pulak :) haha ape2 jea :) then ak t'egt yg pacik ak ade buad kenduri tapi kteorg pegi awl sebab ayh ak ade keje laa :) but sokaay laa kan at least kteorg dtg ^^ huhu then pegi makanmakan at mane tah lupe :) hee

sampai sane dlm pukol 5 lebih kod :) then anak pacik ak buad kan kiteorg burger ^^ wuhuuu best laa kod ! da laa ak memg suke mkn burger :) teheee time kaseh abg anep nan abg apis :) korang memg superb laa :D huhu pas tuh ayh ak ckp grak lepas maghrib . ouh cept nyew =='' then pujok laa ayh ak stay lame sikit :) lepas makan baru grak hee makan laagii kankan :D haha asyk makan jea :) spe pegi ruma pacik ak mesti korang pong makan jea keje nye ^^ haha best taw taw :)

err awk maken gemok laa cik najwa :) haha tapetape nanty diet lagi taw taw haha :D mcm bole jea ek :P ngee  lepas da salamsalam tuh kiteorg pon balik . then pujok ayh ak pegi shopping kejap ^^ hee then ayh ak bwk pegi maidin :) best laa jugak at sane mcm2 ade :) memg rase mcm pegi melancong pulak =='' haha pelik jea :D then guess what ? yeah saya jmpe shawl yg saya nak slame nih ^^ wuhuuu great ! hee sukesuke :)

da puas shopping kiteorg pon balik :) otw balik tuh ayh ak memg bwk laju gile laa kod =='' sampai at mane tah , tgh syok2 dga lagu tetbe ayh ak brek m'ngejot !  ouh OMG guess what ? lagi siket nak b'tembong dgn kreta kat depan kreta ayh ak ! then tetbe ade satu van tuh ta sempat nak brek ! time tuh lampu isyarat tgh merah ! van tuh t'pkse lnggar lmpu isyarat tuh n seb baek kreta laen ta langgar ! sbab time tuh memg hangit gile laa tempat tuh dgn bunyi brek kuad gile ! ya ALLAH time kaseh sbab slamat kan kiteorg ! memg takod gile !

lepas tuh alhamdulillah sampai ruma dgn selamt :) sampai jea ak teros tido =='' memg penad gile laa sey ! btw tengs to my parents cos make my day yesterday feel better than before :') penat da nak rase sedih + kecewa + nanges + tension sume tuh ! but sokaay laa memg sume tuh slh ak jea kod . em bia jea laa mls nk pk sgt sal bende2 cm tuh ! saba jea laa cik najwa :') kite kena b'pijak d bumi yg nyata right ?

Saturday, May 21, 2011

congrat !




emm sory if ak ade wt slh n silap :) i'm just want u find someone that's much better than mine :') em sokaay laa ! so wish u happy ever after okep :) em ta de niat na msok cmpor but congrats if u really have find someone else in your life babe :) i'm feel happy for u :)  like i said before that one day u will get someone that u really care n love :) just a little bit patient will give u reward right ? hee so who's that luck girl ? :) can u tell me ? but sokaay if ta nak bgtaw :) ta pakse pong okep ... em so wish u will good tc for that girl n don't ever wanna hurt her heart okep :) hee eh eh bnyk pulak nasihat :D haha sje jea laa kan kan :) egt taw ! don't sadsad again after this k :) nie da ade owg yg jage , hargai betulbetul taw ! jgn abaikan dye pulak ! huhu tc byebye ;)

Thursday, May 19, 2011

ROSAK !


eish saya punye earphone rosak lagi !! grrr bape puloh kali nta mau ganti =='' ade sapesape yg baek ? bole belikan saya earphone ta ? errr da ta bole na chating dgn pakwe saya tuh taw taw :( erk jgn slh phm :) hee that's mean my mp laa kan kan :D haha that's only one my pakwe taw taw :) hee syyyggg die gilegile laa ^^ saya mesti rindu same awk deh =='' emm cmne na study nie ? aigoo mls betul mau dga radio ! leceh meyh ! da laa saya blaja mesti wajib dga mp T______T t'pakse laa stay up sorangsorang :( papai my lalink ! jgn sedih taw taw ! nanti saya beli earphone baru ea :) hee eh eh alangalang da rosak hee na mintak my mom beli kan headphone laa pulak ^^ ngeh2 ! ''ibu bole kan kan ? :) kena bodek dulu nie ! :D

Tuesday, May 17, 2011

study ==''

 

err hari nie ak susa giler laahai na bgon ! ngantok mcm hape laa kan =='' pak kan jea ak t'egt yg mak ak swoh kemas ruma nih =='' aigoo lagi mls ak na bgon ek :p tibetibe ak dga mak ak da siap bsoh baju ! alamak mati ak ! da laa blom kemas lagi haha mcm lipas ta cukop kaki ak mengemas pagi tadi :D tapi seb baek laa sempat ! fuh terer ta ak ? haha korang bole wt kea ? ta bole kan kan haha ta masal jea ak nie :P hee em then ak pong on the sport tros bukak buku add math =='' erk nie da knape ek ? haha ak pong ta taw knape tetibe ak cm tuh :D dgn otak yg maseh layu ak pong jwb laa latihan at buku tuh :) haha seb baek betol ! hee naseb jea tuh :P ak ta taw na wt pe lagi ..dga lagu jea laa :) lamelame da sdap didodoikan ape lagi teros tido laa ak dgn lena nyew haha :D amek kaw ! nga sedapsedap tido tetbe mak ak msok bilek ! ta nak t'kejot berok pulak ek =='' err mak laen kali law na msok ketok laa dulu ! haha kn da kantoi yg ak tido ! mak ak da pndg slek jea haha ak ape lagi wt slambe jea laa ! knon2 ta de wt slh :) hee ak na study kimia tapi cam ta de mood lak :( emm cmne nih esk da nak exam ! tapetape nanty mlm laa study ^^ huhu cm bese laa :) so now ak da mls na pk sgt sal masalah ak tuh :) ckp bnyk pong ta gune kan kan :) tengs a lot to my mp 3 ^^ wuhuhu sbab kaw laa ak bole ilang kan tension taw taw ! hee syyyggg kaw lebih laaa ;) n not forget of cos laa tengs to ALLAH kan kan :) popetpopet aje macik najwa nie kan kan ! haha bungek :P eh eh btw gud luck to all my dearest frend :) wish u luck in mid year test ^^ AMIN ! we can do it right ? just do our best okep :) fighting ! go! go ! go !


Monday, May 16, 2011

DAMN IT !


err ak memg ta nak jmpe dye ! yes yes i know that i will cried if i meet him :'( time kaw tgor ak , sbenanyew air mate ak da na tumpah time tuh tapi ak tahan ! ak ta na kaw nmpk sume tuh ! ak memg ego ! ak tetp tunggu until kaw contact ak tapi ta de jgak kan :') so ak yg t'pakse contact kaw dulu ! emm damn ! slame nie ak saba nan kaw babe ! tapi ape kaw buad kt ak ? wey kaw maken wt ak sedih wey ! sume bende yg ak buad mesti meningat kan ak at kaw ! memg kaw ta rase ape yg ak rase ! kaw memg ta kn penah fhm ak ! ak taw sume tuh sejak dari awl ak knal kaw ! ak asyk t'egt egt ape yg kaw ckp at ak slame nih ! tapi sume tuh TIPU jea kan kan :') yup sememng nyew laa kan ! tapi bole ak taw ? ape prasaan kaw sbenanyew ? sebab ak ta nak mengharap at kaw :') sakit wey ! ak simpan lagi taw mesejmesej kaw :) just itu jea laa kenangan kaw n not forget boud your gift :) tengs sesngt babe ! i really really appreciate it :) yup yup i know who i am ! not suit for being close toward u right ? :') memg ak laa yg jahat , ak laa yg slh , ak laa yg ta gune  kan kan ! ye memg ak seda spe ak nih :') slame nih law ade pape masalh , mesti kaw slh kan ak kan ! tapi pena ta kaw tnye ape sbenanyew yg t'jdik ? PERNAH KAW TANYE ? ta pena wey ! yg kaw taw sume tuh memg slh ak pnyew laa ! tape wey ak ta kesa sume tuh :) sebab ak memg seda spe jea ak nih :') tape laa najwa :) saba jea :') u must remember that u only like a puppet najwa  not more than that :) yes absolutely no wonder if u always get hurt wif people around u :') thank you su much ! but i'm really really sory that i can't stop cry babe :'(

Wednesday, May 11, 2011

HELLO BUDDIES !



hey hey lame ta popetpopet at sini kan kan HAHA :D i'm little busy risht now cos in exam fever =='' wuhuu scared a lot..but i will try my best to sit in my mid year test :) AMIN ! najwa u can do it ! haha smagat ! eh eh na taw ta sjak due menjak nie kan ak asyk t'egt kt mem2 ak at SMKAM laa :( wuuuu so sad ! bile laa na jmpe korang lagi kan kan ! miss so much ! but ade laa jgak mem rapat ak yg da lupe kan ak :( tapi tape laa ak ta kesa pong :P i know who i am :) sokaay laa but i will always remaind u as my bestiest for eva mybe ;) even kaw da ta contact ak tapi ak tetp tunggu kaw babe ! tunggu dan tunggu sampai laa satu ari nanty kaw jdik kawan ak balek mcm dulu :) even ak taw bende nie not gonna happen but that's my dream :) mungkin ak jea kod yg anggap kaw mcm tuh tapi kaw ta pena pong anggap ak mcm tuh right ? yes yes i know so much yg ak nie ta layak mybe tok rapat nan kaw :) n btw tengs to my fwen yg "maken wat ak semakin RAPAT " nan die nih ! tengsie yep :) ak ta kesa pong ! 2 hak kaw kan so na sangat ? amek laa wey :) SABA okep najwa :') tapetape i will wait for u babe :) even sesakit mane pong ati nie :) ak ikhlas kawan :) dulu pena taw kawan ak ckp yg dye akn tunggu someone tuh smapi dye mati ! haha gile laa sey tapi hakikat nyew t'jadi kt diri ak sndrik :P kuang kuang kuang ! haha sudasuda malu saya taw :D tapi ak just na kaw taw wey yg ak memg syyggg kt kaw kod :) bia laa ak simpan bende nie sorangsorang :) pade ak , ak just na tgk kaw bhagie jea nan owg yg kaw suke :) haha nie memg da sanad mrepek nie :D hee em tapi kan even kaw ta contact ak pong kan , cukop laa tok ak taw yg kaw sehat :) jgn sakit taw taw ! haha nanty ak risau :D da laa kaw jaoh ! susa na taw p'kembangan kaw taw ! cepat bagi ak upah sebab ak amek berat pasal kaw ! haha :D bile laa kan na gdoh dgn kaw lagi :) duludulu law ta gdoh memg ta sah kan kan :P wek ! kaw yg ske crik pasal haha pastuh majok lamelame sampai laa ak ckp sory ! grrr kaw memg mengade :P em sume tuh just tinggal kenangan jea kan :) tapi tuh laa kenangan yg plg indah kaw bagi kat ak taw ! haha bangge ta ? memg ridu giler laa kan kat kelas ak tyme f.3 dulu :) kat situ bnyk suke duke gelak tawa senyum guraw manja kaworg sume :) ak rindu sgt2 na sekelas nan kaworg taw taw ! eh eh egt ta kite kene denda nan teacher ARFAH ? haha CHOOSE YOUR COURNER 2 laa treckmark dye kalau kite ta siapkn omwerk dye :D memg best la kan kan :) okep ak na snaraikan name budak kelas ak dulu : so'od,fattah,atok,yusha ketua ak nih haha mrangkap ak pnye tet hee , bai,pale,faiz,mirza,atif,betok.ba'im budak plg senyap ky kelas haha , amir,awin,miera,shasha,ieka ha nie geng ketawa ak tanpa henti haha , jeb,tasha,shida,husna budak paling pandai kt kelas ak..dye baru pinda skola ak tyme f.3 laa dulu dye skola smkas , tika jas,wafa,encat,pika,nany,ifa,wani budak plg kaye kod dlm kelas ak haha memg kaye giler babe :) 2 laa name2 budak kelas ak dulu :) na taw ta dulu kan ak penolong kelas taw taw ! haha mcm ta cye jea kan :P pastuh dulu husna slalu bwk cupcake :) haha comel ! sedap giler taw cupcake yg dye buad tuh :D wah una na cupcake awk lagi meyh ! haha dulu law beli tuh sampai due taw ! sedap pnye pasal haha :D tembolok betul kan kan muahahaha tpi smestinye laa ak yg abes mkn dulu :P dyeowg law mkn memg lambat =='' hee jgn mara yep :P amek kaw da lame ta tulis apeape entry kat sini , bile da tulis memng b'jeler jeler laa jwb nyew haha :D bnyk lagi taw sbenanyew na cte tapi nanty2 laa ea :) hee penat pulaks membebel :D haha sjak bile laa ak jdik maknenek nie laahai ! umo baru 16 thn laa :) lame lagi na tue tapi belom tentu umo pnjang haha :) sudasuda kang ta bole berenti ktwe kang haha penat da nie asyk ktawe jea :D sampai da lenguh da pipi ak haha okep laa mau titow suda :) hee mcm biase laa rutin harian ak kan kan :) huhu esk da laa exam pyhsic nan sejarah =='' bile laa na bce buku nie kan haha dlm mimpi jea laa :)