ShoutMix chat widget

welcome to my blog =)




u all memg comel mcm monkey at ats ny :) hee so if u all wanna more cute visit to my blog oke :) tengss yaw!

Saturday, May 28, 2011

penad :)



smalam lepas balik skola ak teros pegi amek akak ak at mrsm muar :) then egt kan nanty na ajk mak ak pegi banda kejap tapi tetbe akak ak ckp teros pegi melaka ! haha surprise =='' mak nih laen kali bgtaw laa . err nak buad kejutan pulak :) haha ape2 jea :) then ak t'egt yg pacik ak ade buad kenduri tapi kteorg pegi awl sebab ayh ak ade keje laa :) but sokaay laa kan at least kteorg dtg ^^ huhu then pegi makanmakan at mane tah lupe :) hee

sampai sane dlm pukol 5 lebih kod :) then anak pacik ak buad kan kiteorg burger ^^ wuhuuu best laa kod ! da laa ak memg suke mkn burger :) teheee time kaseh abg anep nan abg apis :) korang memg superb laa :D huhu pas tuh ayh ak ckp grak lepas maghrib . ouh cept nyew =='' then pujok laa ayh ak stay lame sikit :) lepas makan baru grak hee makan laagii kankan :D haha asyk makan jea :) spe pegi ruma pacik ak mesti korang pong makan jea keje nye ^^ haha best taw taw :)

err awk maken gemok laa cik najwa :) haha tapetape nanty diet lagi taw taw haha :D mcm bole jea ek :P ngee  lepas da salamsalam tuh kiteorg pon balik . then pujok ayh ak pegi shopping kejap ^^ hee then ayh ak bwk pegi maidin :) best laa jugak at sane mcm2 ade :) memg rase mcm pegi melancong pulak =='' haha pelik jea :D then guess what ? yeah saya jmpe shawl yg saya nak slame nih ^^ wuhuuu great ! hee sukesuke :)

da puas shopping kiteorg pon balik :) otw balik tuh ayh ak memg bwk laju gile laa kod =='' sampai at mane tah , tgh syok2 dga lagu tetbe ayh ak brek m'ngejot !  ouh OMG guess what ? lagi siket nak b'tembong dgn kreta kat depan kreta ayh ak ! then tetbe ade satu van tuh ta sempat nak brek ! time tuh lampu isyarat tgh merah ! van tuh t'pkse lnggar lmpu isyarat tuh n seb baek kreta laen ta langgar ! sbab time tuh memg hangit gile laa tempat tuh dgn bunyi brek kuad gile ! ya ALLAH time kaseh sbab slamat kan kiteorg ! memg takod gile !

lepas tuh alhamdulillah sampai ruma dgn selamt :) sampai jea ak teros tido =='' memg penad gile laa sey ! btw tengs to my parents cos make my day yesterday feel better than before :') penat da nak rase sedih + kecewa + nanges + tension sume tuh ! but sokaay laa memg sume tuh slh ak jea kod . em bia jea laa mls nk pk sgt sal bende2 cm tuh ! saba jea laa cik najwa :') kite kena b'pijak d bumi yg nyata right ?

No comments:

Post a Comment